Over ons

Wie ben ik?

Hii, ik ben Jill, het gezicht achter Customized by Jill. 

 

Met Customized by Jill heb ik gevonden wat ik altijd al zocht. Van kinds af aan ben ik altijd creatief bezig geweest. Knutselen, tekenen, schilderen, ontwerpen en nog veel meer. 

Toen in 2022 mijn kleine neefje Finn geboren werd heb ik zijn geboortebord mogen maken. Hier kwamen mijn ontwerpkriebels weer boven en kreeg ik meerdere vragen om geboorteborden te ontwerpen en te maken. Dit ben ik tot december 2023 blijven doen. 

 

Ondertussen heb ik mij volledig gestort op het ontwerpen en het maken van producten met mijn snijplotter. Hier kan ik mijn volledige creativiteit in kwijt. Elke keer weer een nieuw idee en een tevreden klant. Het leukste aan dit werk is andere mensen met mijn creativiteit blij te maken. Als kers op de taart heb ik mij verdiept in het borduren van materialen. Hierbij focus ik mij vooral op de doelgroep newborn & child.

 

Het ontwerpen en creëren van producten gebeurt buiten mijn werk als verpleegkundige om. Hier komt mijn zorgzame eigenschap boven. Ik beoefen het verpleegkundige vak met alle liefde en interesse. Door de combinatie van beide werkzaamheden kan ik mijn zorgzaamheid en creativiteit volledig kwijt. Hierbij hoop ik dan ook dat ik dit nog lang mag uitvoeren.

 

Om mij wat beter te leren kennen zijn hier wat leuke en grappige feitjes over mij:

  • ik lees wel 20 boeken per jaar, het liefst waargebeurde verhalen.
  • in mijn vak als verpleegkundige vind ik het klinisch redeneren en de verpleegtechnische handeling uitvoeren het leukste.
  • Ik heb al 4 opleidingen afgerond. Interieur & design, bedrijfsadministrateur, klinische psychologie en verpleegkunde.
  • In mijn omgeving wordt ik altijd een "duizendpoot" genoemd.
  • Ik zing altijd en overal.

 

Mocht jij na het bekijken van mijn webshop en social media interesse hebben in een product of een idee hebben? Stuur mij dan een berichtje via de contact pagina.